Laminarea genelor – Ce este si cui se adreseaza?

Laminarea genelor – Ce este si cui se adreseaza?

“Intotdeauna mi-au placut genele curbate si in acelasi timp si aspectul lor natural, de aceea in momentul in care am auzit despre laminarea genelor, am cautat imediat informatii pentru a vedea despre ce este vorba. Pentru mine si multe din clientele mele a fost solutia ideala”, ne spune Ilaria Voda, trainer Reflexovital.

CE ESTE LAMINAREA GENELOR?

Este un proces prin care genele naturale se curbeaza, iar in timp se alungesc si se ingroasa  cu pana la aproximativ 30%.  Procedura se desfasoara in mai multe etape: genele naturale se curbeaza, se nuanteaza pentru a fi cat mai evidente, iar in final se trateaza cu solutii speciale. Desi aceste solutii sunt denumite in general “Vitamin lash botox”, acestea nu contin toxina botulinica ci sunt denumite astfel datorita efectului de umplere a genelor, astfel facandu-se analogie cu botoxul.

Aceste solutii contin o multitudine de uleiuri care au in compozitie vitamine cum ar fi A, E, care stimuleaza cresterea genelor naturale, acid hialuronic care mentine apa pentru a preveni deshidratarea acestora si keratina care este o proteina ce da rezistenta firului de par si alte substante care mentin luciul natural al acestora. In concluzie, laminarea este atat o procedura estetica, dar in acelasi timp si un tratament al genelor. In functie de produsele cu care se lucreaza procedura se repeta la 3-6 saptamani.

CUI SE ADRESEAZA?

Laminarea se adreseaza atat persoanelor cu gene lungi, in cazul in care acestea sunt mai drepte, cat si persoanelor cu gene mai scurte pentru efectul de umplere si alungire. De asemenea, sunt ideale pentru persoanele care fac o pauza de la aplicarea extensiilor de gene fir cu fir.

CONTRAINDICATII

Procedura nu se efectueaza in cazul in care au fost efectuate interventii chirurgicale oftalmologice. De asemenea, in cazul in care persoana sufera de infectii sau iritatii in zona ochilor. Ideal este sa treaca cel putin o luna de la orice interventie chirurgicala sau post tratament.

NU UITATI!

Frumusetea este o stare de spirit, iar “Ochii, asemeni unor santinele, ocupa pozitia cea mai inalta a corpului.” Cicero

Ilaria Voda , trainer Reflexovital Cluj-Napoca cursuri calificare si specializare:

  • Laminare gene
  • Cosmetician
  • Extensii gene fir cu fir

Urmatorul curs de laminare a genelor se va desfasura in 5 aprilie 2019. Pentru inscrieri: 0730 557 425

Informatii: www.curs-cluj.ro/curs/curs-laminare-gene-cluj/

Laminarea genelor – Ce este si cui se adreseaza?

Articole asemanatoare

De ceReflexovital?

90% practica

90% practica

Diplome avizate

Diplome avizate

Materiale consumabile si suporturi gratuite

Materiale consumabile si suporturi gratuite

Posturi de lucru individuale

Posturi de lucru individuale

Posibilitatea angajare intern si international

Posibilitatea angajare intern si international

Filiale reflexovital